V zájmu ochrany soukromí uživatelů blokuje Hinge ve vybraných regionech pokusy o pořízení snímku nebo záznamu obrazovky na stránkách, které zobrazují profil nebo fotku jiného uživatele. Pokud se o pořízení snímku takové obrazovky pokusíte, stránka ztmavne a zobrazí se vám krátká zpráva s vysvětlením.
Co je blokováno?
Pořizování snímků a záznamu obrazovky je blokováno na následujících stránkách a v těchto kanálech:
- Objevování
- Standouts
- Líbíte se
- Profil kohokoli jiného
Pokud na svém zařízení při prohlížení jedné z těchto obrazovek přepnete do jiné aplikace, Hinge skryje tento obsah i ve vašem přepínači aplikací.
Co blokováno není?
Stále můžete pořizovat snímky obrazovky z:
- Jakýchkoli chatů, kterých se účastníte – abyste mohli nahlásit cokoli, co je vám nepříjemné
- Vašeho vlastního profilu – jsou to vaše údaje, takže si je můžete libovolně ukládat nebo sdílet.
Proč to Hinge dělá?
Chceme, abyste se na Hinge cítili bezpečně a mohli být sami sebou. Blokování snímků obrazovky pomáhá zabránit sdílení osobních údajů uživatelů bez jejich vědomí či souhlasu. Vytváří to další vrstvu ochrany, díky které se uživatelé mohou při seznamování cítit jistěji. Více o našich pravidlech najdete v našich Pravidlech komunity.
Potřebujete pomoct?
Pokud dojde k neočekávanému zablokování snímku obrazovky nebo narazíte na jakýkoli jiný problém s touto funkcí, kontaktujte nás a my se na to podíváme.