Med det formål at beskytte vores dateres privatliv vil Hinge i nogle regioner blokere for forsøg på at tage screenshots eller tage skærmoptagelser af udvalgte sider, der viser en anden daters profil eller billede. Hvis du forsøge at tage et screenshot eller tage en skærmoptagelse af en af disse skærme, vil siden blive mørk, og du vil præsenteres for en kort besked, der forklarer hvorfor.
Hvad er der blokeret for?
Screenshots og skærmoptagelser er blokeret på de følgende sider og feeds:
- Udforsk
- Standout-profiler
- Synes godt om dig
- Alle andre brugeres profiler
Hvis du skifter til en anden app på din enhed, mens du befinder dig på en af disse skærme, vil Hinge også skjule indholdet i oversigten over dine åbne apps.
Hvad er der ikke blokeret for?
Du kan stadig tage screenshots af:
- Alle chats, du selv er en del af - dette giver dig også mulighed for at rapportere sprogbrug, som gør dig utilpas
- Din egen profil - her er der tale om dine egne oplysninger, som du selv kan bestemme, om du vil dele med andre
Hvorfor gør Hinge dette?
Vi har et mål om, at alle på Hinge skal føle sig trygge ved at vise andre deres autentiske identitet. Blokeringen af screenshots kan hjælpe til at forhindre, at vores dateres personlige oplysninger deles uden deres viden eller samtykke. Dette tilføjer ekstra beskyttelse, så datere på Hinge kan møde andre åbent og med ro i sindet. Hvis du vil vide mere om de standarder, vi arbejder ud fra på Hinge, så se Fællesskabets Retningslinjer.
Har du brug for hjælp?
Hvis der blokeres for et screenshot et sted på appen, hvor du ikke forventer det, eller hvis du oplever andre problemer med funktionen, så kontakt os, og så kigger vi på sagen.