A Hinge a társkeresők adatainak védelme érdekében bizonyos régiókban blokkolhatja azokat a kísérleteket, amelyek képernyőképek vagy képrnyőfelvételek olyan oldalakról történő készítésére irányulnak, amelyek egy másik társkereső profilját vagy fotóját tartalmazzák. Ha megpróbálod rögzíteni az ilyen képernyőképeket, az oldal elsötétül, és egy rövid üzenetben megjelenik ennek magyarázata.
Mi van blokkolva?
A következő oldalakon és hírfolyamokon a képernyőképek és képernyőfelvételek készítése blokkolva van:
- Discover
- Standouts
- Kedvelések
- bárki más profilja
Ha a készülékén az ilyen képernyők egyikének megtekintése közben átvált egy másik alkalmazásra, a Hinge az Ön alkalmazásváltójában is elrejti a tartalmat.
Mi nincs blokkolva?
Továbbra is készíthet képernyőképeket a következőkről:
- minden olyan csevegésről, amelyben részt vesz. Így bármit jelenthet, ami kellemetlenül érinti Önt.
- A saját profilja az Ön adatait tartalmazza, így az Ön döntése, hogy lementi vagy megosztja-e
Miért csinálja ezt a Hinge?
Azt szeretnénk, hogy biztonságban érezze magát, ha önmagaként mutatkozik a Hinge-en. A képernyőképek blokkolása segíthet megakadályozni, hogy a társkeresők személyes adatait a tudtuk vagy hozzájárulásuk nélkül osszák meg. Ez egy további védelmi réteget biztosít, így a társkeresők biztonságosabban mutathatják meg magukat. Az előírásainkkal kapcsolatos további információkért tekintse meg a következő oldalunkat: Közösségi irányelvek.
Segítségre van szüksége?
Ha egy képernyőkép váratlanul blokkolásra kerül, vagy bármilyen más problémába ütközik ezzel a funkcióval, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megnézzük.