Om de privacy van gebruikers te beschermen, blokkeert Hinge in sommige regio's pogingen om screenshots of schermopnamen te maken van bepaalde pagina's met het profiel of de foto van een andere gebruiker. Als je probeert een van deze schermen vast te leggen, wordt de pagina zwart en verschijnt er een kort bericht met een uitleg waarom.
Wat is er geblokkeerd?
Screenshots en schermopnames zijn geblokkeerd op de volgende pagina's en feeds:
- Discover
- Standouts
- Likes You
- Profiel van iemand anders
Als je op je apparaat naar een andere app overschakelt terwijl je een van deze schermen bekijkt, verbergt Hinge ook de inhoud in je app-switcher.
Wat is niet geblokkeerd?
Je kunt nog steeds schermafbeeldingen maken van:
- Alle chats waaraan je deelneemt, zodat je alles kunt melden waar je je niet fijn bij voelt
- Je eigen profiel – het zijn jouw gegevens, dus je kunt ze zelf opslaan of delen
Waarom doet Hinge dit?
We willen dat je je veilig voelt om jezelf op Hinge te zijn. Het blokkeren van schermafbeeldingen kan helpen voorkomen dat de persoonlijke gegevens van gebruikers zonder hun medeweten of toestemming worden gedeeld. Dit biedt extra bescherming, zodat gebruikers zich veiliger voelen om zichzelf te laten zien. Bekijk voor meer informatie onze Communityrichtlijnen.
Hulp nodig?
Als een schermafbeelding onverwacht wordt geblokkeerd, of als je een ander probleem ondervindt met deze functie, neem contact met ons op en we kijken ernaar.