For å ivareta personvernet til datere, blokkerer Hinge skjermbilder og skjermopptak på sider som viser profiler og bilder som tilhører andre datere, i utvalgte områder. Dersom du forsøker å ta et skjermbilde, vil skjermen gå i sort, før det dukker opp en melding som forklarer hvorfor dette skjer.
Hva blokkeres?
Skjermbilder og skjermopptak blokkeres på følgende sider og feeder:
- Discover
- Standouts
- Liker deg
- Andre personers profiler
Dersom du hopper til en annen app på enheten mens du er inne på en av disse sidene, skjuler Hinge også innholdet i appveksleren.
Hva blokkeres ikke?
Du kan fortsatt ta skjermbilder av:
- Alle chatter du deltar i – slik at du kan rapportere upassende og støtende meldinger
- Din egen profil – dette er din informasjon og du har rett til å lagre og dele den
Hvorfor gjør Hinge dette?
Vi vil at du skal føle deg trygg nok til å være ditt sanne jeg på Hinge. Blokkering av skjermbilder bidrar til å forhindre at personopplysningene til datere deles uten deres viten og samtykke. Dette gir ekstra beskyttelse, slik at daterne kan vise seg frem på en trygg måte. Du kan lese mer om standardene våre i retningslinjene for fellesskapet vårt.
Trenger du hjelp?
Hvis et skjermbilde blokkeres uten grunn, eller du møter på problemer med denne funksjonen, kan du ta kontakt med oss, så tar vi en nærmere titt.