För att skydda våra användares integritet blockerar Hinge på vissa platser försök att ta skärmdumpar eller göra skärminspelningar av utvalda sidor som innehåller andra användares profiler eller bilder. Om du gör ett försök på en sådan sida blir den svart och visar ett kort meddelande som förklarar varför.
Vad blockeras?
Att ta skärmbilder och göra skärminspelningar är blockerat på följande sidor:
- Discover
- Standouts
- Gillar dig
- Andras profiler
Om du byter app på din enhet medan du har en av dessa sidor öppen döljer Hinge också innehållet i vyn i din appväxlare.
Vad blockeras inte?
Du kan fortfarande ta skärmbilder på:
- Chattar du är med i – så att du kan rapportera saker som gör dig obekväm.
- Din egen profil – den innehåller din info, så den får du spara och dela som du vill.
Varför gör Hinge detta?
Vi vill att du ska känna dig trygg och fri att vara dig själv på Hinge. Att skärmbilder blockeras kan bidra till att förhindra att användares personliga info delas utan att de vet om det eller godkänt det. Det ger ett extra lager av skydd, så att alla användare kan känna sig trygga på Hinge. Mer info om våra standarder finns i våra community-riktlinjer.
Behöver du hjälp?
Om en skärmbild blockeras på fel ställe eller om du stöter på något annat problem med den här funktionen kan du kontakta oss så kollar vi upp saken.