Smazali jste svůj účet Hinge, ale chcete se vrátit? Tady se dozvíte, jak začít znovu.
Jak mohu svůj profil obnovit do 90 dnů?
Když smažete svůj účet Hinge, váš profil se odstraní a ostatní uživatelé ho už neuvidí.
Pokud však do 90 dnů od smazání předchozího účtu vytvoříte nový účet pomocí stejného telefonního čísla, obnovíme některé údaje z vašeho profilu – například jméno, výšku, fotografie a textové odpovědi na profilové otázky.
Jak je vysvětleno níže, pokud je vaše předchozí předplatné při vytvoření nového účtu stále aktivní, můžete si toto předplatné z předchozího účtu obnovit.
Mohu svůj profil obnovit i po 90 dnech?
Ne. Pokud jste účet smazali před více než 90 dny, budete si muset vytvořit nový účet a začít od začátku.
Co na Hinge nelze obnovit?
Jakmile svůj účet smažete, vaše preference, lajky, propojení, zprávy ani případný odznak ověření pomocí selfie již nelze obnovit, a to ani v případě, že si nový účet vytvoříte do 90 dnů. Obnovení nemusí být možné ani u vybraných kategorií údajů z profilu – například u etnického původu, náboženského vyznání nebo politických názorů.
Musím znovu absolvovat ověření Face Check?
Tato část platí pouze v případě, že je ve vašem regionu ověření Face Check povinné a vy jste jej dokončili před zrušením svého předchozího účtu.
- Ověření Face Check nebudete muset absolvovat znovu, pokud jste svůj účet Hinge smazali během posledních 30 dnů a k vytvoření nového účtu použijete stejné přihlašovací údaje. Místo toho použijeme vaše uložené údaje, abychom potvrdili stav ověření Face Check a abychom ověřili vaše nové profilové fotografie. Pokud se uložené údaje o geometrii vašeho obličeje budou shodovat s obličejem na nových profilových fotografiích, získáte odznak ověření pomocí selfie.
- Pokud jste svůj předchozí účet smazali před více než 30 dny, budete u nového účtu vyzváni k opakovanému absolvování ověření Face Check. Hinge totiž ověřovací údaje maže do 30 dnů od zrušení účtu.
Mohu obnovit své předplatné?
Pokud jste měli k předchozímu účtu aktivní předplatné, postupujte podle pokynů v článku v našem centru nápovědy, Jak obnovím svůj nákup?
Pokud máte ohledně svého předplatného další dotazy, neváhejte se obrátit na náš tým podpory!
Kde najdu zásady uchovávání údajů společnosti Hinge?
Jakmile svůj účet zrušíte, váš profil na Hinge se ostatním uživatelům přestane zobrazovat a vaše údaje budou vymazány v souladu s našimi Zásadami ochrany osobních údajů. Vaše údaje konkrétně uchováváme po dobu 90 dnů z bezpečnostních důvodů a také proto, abychom mohli obnovit některé údaje z vašeho profilu, pokud si během této doby vytvoříte nový účet.
Po 90 dnech se většina vašich údajů vymaže. Další informace najdete v oddílu 9 našich Zásad ochrany osobních údajů.