Har du tidligere slettet din Hinge-konto, men er nu klar til at vende tilbage til Hinge? Sådan kommer du godt i gang igen.
Hvordan kan jeg gendanne min profil, inden for 90 dage efter jeg har slettet den?
Hvis du vælger at slette din Hinge-konto, fjernes din profil, og det vil ikke længere være muligt for andre datere at se den.
Men hvis du benytter det samme telefonnummer til at oprette en ny konto, inden for 90 dage efter du slettede din tidligere konto, vil vi gendanne visse profiloplysninger — såsom dit navn, din højde, dine billeder og dine tekstspørgsmål.
Som det er forklaret nedenfor vil det også være muligt for dig at gendanne abonnementer fra din tidligere konto, hvis disse stadig er aktive, når du opretter den nye konto.
Kan jeg gendanne min profil, hvis det er mere end 90 dage siden, jeg slettede den?
Nej, hvis det er mere end 90 dage siden, du slettede din konto, skal du starte på en frisk og oprette en helt ny konto.
Hvad er det ikke muligt for Hinge at gendanne?
Når du sletter din konto, vil det ikke være muligt at gendanne dine præferencer, synes godt om, matches og det emblem, der viser, at du er selfie-verificeret, (hvis du har sådan et), selv hvis du opretter en ny konto inden for 90 dage. Det vil muligvis heller ikke være muligt at gendanne særlige profiloplysninger — såsom dit etnicitet, religion og dine politiske tilhørsforhold.
Skal jeg gennemføre ansigtstjekket igen?
Dette afsnit gælder kun, hvis ansigtstjekket er påkrævet i din region, og du gennemførte et ansigtstjek, inden du lukkede din tidligere konto.
- Det vil ikke være nødvendigt for dig at gennemføre ansigtstjekket igen, hvis du slettede din Hinge-konto inden for de seneste 30 dage, og du benytter de samme oplysninger til at oprette din nye konto. I stedet vil vi benytte dine opbevarede verificeringsdata til at bekræfte, at du tidligere har gennemført ansigtstjekket, og til at verificere dine nye profilbilleder. Du vil modtage et emblem, der viser, at du er selfie-verificeret, hvis din opbevarede ansigtsgeometri stemmer overens med ansigtet på dine nye profilbilleder.
- Du vil blive bedt om at gennemføre ansigtstjekket igen på din nye konto, hvis det er mere end 30 dage siden, du slettede din tidligere konto. Vi beder dig om dette, fordi Hinge sletter verificeringsdata inden for 30 dage efter, du har lukket din konto.
Kan jeg gendanne mit abonnement?
Hvis et abonnement var tilknyttet din tidligere konto, kan du følge de trin, der er beskrevet i artiklen i vores Hjælpecenter med titlen Hvordan kan jeg gendanne mine køb?
Hvis du stadig har spørgsmål til dit abonnement, så er du velkommen til at kontakte vores support-team!
Hvor kan jeg finde Hinges politik angående dataopbevaring?
Når du lukker din konto, vil din Hinge-profil ikke længere være synlig for andre datere, og din data slettes, som dette er beskrevet i vores privatlivspolitik. Vi opbevarer dine data i 90 dage af sikkerhedsmæssige årsager og med det formål at gendanne visse af dine profiloplysninger, hvis du opretter en ny konto inden for det tidsrum.
Efter 90 dage slettes størstedelen af dine data. Hvis du vil vide mere, så tjek afsnit 9 i vores privatlivspolitik.