Poistitko Hinge-tilisi, mutta haluat palata? Näin aloitat uudelleen.
Miten palautan profiilini 90 päivän kuluessa?
Kun poistat Hinge-tilin, profiilisi poistetaan, eivätkä muut käyttäjät voi enää nähdä sitä.
Jos käytät samaa puhelinnumeroa uuden tilin luomiseen 90 päivän kuluessa aiemman tilisi poistamisesta, palautamme joitakin profiilitietoja, kuten nimesi, pituutesi, kuvasi ja tekstivastauksesi.
Kuten alla selitetään, jos aiempi tilauksesi on vielä aktiivinen, kun luot uuden tilin, voit palauttaa kyseisen tilauksen aiemmalta tililtäsi.
Voiko profiilia palauttaa 90 päivän jälkeen?
Valitettavasti ei voi. Jos tili on poistettu yli 90 päivää sitten, sinun on aloitettava alusta uudella tilillä.
Mitä Hinge ei voi palauttaa?
Kun poistat tilin, asetuksia, tykkäyksiä, osumia, viestejä ja videoselfievahvistusmerkkiä (jos sellainen on) ei voida palauttaa, vaikka loisit itsellesi uuden tilin 90 päivän kuluessa. Joitakin profiilitietojen luokkia – kuten etnisyyttä, uskontoa ja poliittisia näkemyksiä – ei myöskään välttämättä voida palauttaa.
Täytyykö minun tehdä Face Check uudelleen?
Tämä osio koskee vain tilanteita, joissa kasvojentunnistus on pakollinen alueellasi ja suoritit kasvojentunnistuksen ennen edellisen tilisi sulkemista.
- Sinun ei tarvitse tehdä Face Check -tarkistusta uudelleen, jos olet poistanut Hinge-tilin 30 päivän sisällä ja käytät samoja tunnistetietoja uuden tilin luomiseen. Sen sijaan käytämme tallennettuja vahvistustietoja Face Check -tilan vahvistamiseen ja uusien profiilikuvien tarkistamiseen. Saat Selfie vahvistettu -merkin, jos tallennetut kasvosi vastaavat uusien profiilikuviesi kasvoja.
- Sinua pyydetään tekemään Face Check uudelleen uudelle tilillesi, jos poistit edellisen tilin yli 30 päivää sitten. Tämä johtuu siitä, että Hinge poistaa vahvistustiedot 30 päivän kuluessa tilin sulkemisesta.
Voiko tilauksen palauttaa?
Jos aiemmalla tililläsi oli tilaus, noudata ohjeita Ohjekeskuksen artikkelissa Miten palautan ostokseni?
Jos sinulla on vielä kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä tukeen.
Mistä löydän Hingen tietojen säilytyskäytännön?
Kun suljet tilin, Hinge-profiilisi ei enää näy muille käyttäjille, ja tietosi poistetaan Hingen tietosuojakäytännön mukaisesti. Säilytämme tietojasi 90 päivän ajan turvallisuussyistä sekä siksi, että voimme palauttaa osan profiilitiedoista, jos luot uuden tilin tuona aikana.
90 päivän kuluttua suurin osa tiedoista poistetaan. Lisätietoja on tietosuojakäytäntömme osiossa 9.