Törölte a Hinge-fiókját, de készen áll a visszatérésre? Így kezdheti újra.
Hogyan állíthatom vissza a profilomat 90 napon belül?
Amikor törli a Hinge-fiókját, a profilja eltávolításra kerül, és más társkeresők többé nem láthatják azt.
Ha azonban az előző fiók törlését követő 90 napon belül ugyanazt a telefonszámot használja egy új fiók létrehozásához, visszaállítunk néhány profilinformációt, például a nevét, magasságát, fotóit és szöveges üzeneteit.
Ahogyan azt az alábbiakban kifejtettük, ha az előző előfizetése még aktív az új fiók létrehozásakor, akkor visszaállíthatja azt az előző fiókjából.
Visszaállíthatom a profilomat 90 nap után?
Nem, ha több, mint 90 napja törölte a fiókját, akkor új fiókot kell létrehoznia.
Mi az, amit nem tud a Hinge helyreállítani?
A fiók törlése után az Ön beállításai, lájkjai, matchei, üzenetei és Önarckép-ellenőrzés jelvénye (ha van) nem állíthatók vissza, még akkor sem, ha 90 napon belül létrehozza az új fiókját. Előfordulhat, hogy bizonyos profilinformációk – például az etnikai hovatartozás, a vallási és a politikai meggyőződés – szintén nem állíthatók vissza.
Újra el kell végeznem az Arcfelismerést?
Ez a pont csak akkor érvényes, ha az Ön régiójában kötelező az Arcfelismerés, és Ön az előző fiókja lezárása előtt elvégezte az Arcfelismerést.
- Nemkell újra elvégeznie az Arcfelismerést, ha az elmúlt 30 napbantörölte a Hinge-fiókját, és ugyanazokat a hitelesítő adatokat használja egy új fiók létrehozásához. Ehelyett a tárolt ellenőrző adatai alapján fogjuk megerősíteni az Ön Arcfelismerési állapotát és ellenőrizni az új profilképeit. Ha az Ön tárolt arcgeometriája megegyezik az új profilképein szereplő arcéval, akkor „Ellenőrzött önarckép” jelvényt kap.
- Ha az előző fiókját több mint 30 napja törölte, a rendszermegkéri majd, hogy ismételje meg az Arcfelismerési folyamatot az új fiókjában. Ez azért van, mert a Hinge a fiók lezárását követő 30 napon belül törli az ellenőrző adatokat.
Visszaállíthatom az előfizetésemet?
Ha az előző fiókjához előfizetés tartozott, kövesse a Súgóközpontban található, Hogyan állíthatom vissza a vásárlásomat? című cikkünkben található lépéseket.
Ha további kérdése van az előfizetésével kapcsolatban, forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz !
Hol találom a Hinge adatmegőrzési szabályzatát?
A fiókja lezárását követően a Hinge-profilja többé nem lesz látható más társkeresők számára, és az adatait az Adatvédelmi szabályzatunkban foglaltak szerint töröljük. Az adatait 90 napig őrizzük meg biztonsági okokból és annak érdekében, hogy az Ön profilinformációi egy részét visszaállíthassuk, ha ez idő alatt új fiókot hozna létre.
90 nap elteltével az adatai nagy részét töröljük. További információkért tekintse meg az Adatvédelmi szabályzat 9. pontját.