Heb je je Hinge-account verwijderd, maar wil je weer terugkomen? Hier lees je hoe je weer aan de slag kunt.
Hoe kan ik mijn profiel binnen 90 dagen herstellen?
Wanneer je je Hinge-account verwijdert, wordt je profiel verwijderd en kunnen andere daters het niet meer zien.
Maar als je binnen 90 dagen na het verwijderen van je vorige account hetzelfde telefoonnummer gebruikt om een nieuw account aan te maken, zullen we bepaalde profielgegevens herstellen, zoals je naam, lengte, foto’s en tekstprompts.
Zoals hieronder uitgelegd, kun je, als je vorige abonnement nog actief is op het moment dat je je nieuwe account aanmaakt, dat abonnement vanuit je vorige account herstellen.
Kan ik mijn profiel na 90 dagen herstellen?
Nee, als je je account meer dan 90 dagen geleden hebt verwijderd, moet je opnieuw beginnen met een nieuw account.
Wat kan Hinge niet herstellen?
Zodra je je account verwijdert, kunnen je voorkeuren, likes, matches, berichten en de selfieverificatie-badge (indien van toepassing) niet meer worden hersteld, zelfs niet als je binnen 90 dagen een nieuw account aanmaakt. Bepaalde categorieën profielinformatie, zoals etniciteit, religie en politieke voorkeur, kunnen mogelijk ook niet meer worden hersteld.
Moet ik de Face Check-procedure opnieuw doorlopen?
Dit gedeelte is alleen van toepassing als Face Check in jouw regio verplicht is en je Face Check hebt voltooid voordat je je vorige account hebt gesloten.
- Je hoeft de Face Check niet opnieuw te doorlopen als je je Hinge-account in de afgelopen 30 dagen hebt verwijderd en dezelfde inloggegevens gebruikt om een nieuw account aan te maken. In plaats daarvan gebruiken we je opgeslagen verificatiegegevens om je Face Check-status te bevestigen en je nieuwe profielfoto’s te verifiëren. Je krijgt een Selfieverificatie-badge als je opgeslagen gezichtsgeometrie overeenkomt met het gezicht op je nieuwe profielfoto’s.
- Als je je vorige account meer dan 30 dagen geleden hebt verwijderd, word je gevraagd om het Face Check-proces voor je nieuwe account opnieuw te doorlopen. Dit komt doordat Hinge verificatiegegevens binnen 30 dagen na het sluiten van het account verwijdert.
Kan ik mijn abonnement herstellen?
Als je een abonnement had dat aan je vorige account was gekoppeld, volg dan de stappen in ons Helpcentrum-artikel ‘Hoe kan ik mijn aankoop herstellen?’.
Als je nog vragen hebt over je abonnement, neem dan gerust contact op met ons Supportteam!
Waar kan ik het gegevensbewaringsbeleid van Hinge vinden?
Wanneer je je account sluit, is je Hinge-profiel niet langer zichtbaar voor andere daters, en worden je gegevens verwijderd zoals beschreven in ons privacybeleid. We bewaren je gegevens met name 90 dagen om veiligheidsredenen en om bepaalde profielgegevens te kunnen herstellen als je in die periode een nieuw account aanmaakt.
Na 90 dagen wordt het grootste deel van je gegevens verwijderd. Raadpleeg paragraaf 9 van ons Privacybeleid voor meer informatie.