Har du slettet Hinge-kontoen din, men er klar for å hoppe inn igjen? Her viser vi deg hvordan du kommer i gang.
Hvordan gjenoppretter jeg profilen min innen 90 dager?
Når du sletter Hinge-kontoen din, fjernes også profilen din, slik at andre datere ikke kan se den.
Vi kan imidlertid gjenopprette enkelte deler av profilen din, som navnet, høyden, bildene og samtalestarterne dine, dersom du bruker det samme telefonnummeret til å opprette en ny konto før det har gått 90 dager siden du slettet den gamle kontoen din.
Som beskrevet nedenfor, kan du gjenopprette abonnementet fra den gamle kontoen din dersom det fortsatt er aktivt når du oppretter den nye kontoen.
Kan jeg gjenopprette profilen etter at det har gått 90 dager?
Nei, hvis det har gått mer enn 90 dager siden du slettet kontoen din, må du starte på nytt med en ny konto.
Hva har ikke Hinge muligheten til å gjenopprette?
Når du sletter kontoen din, kan ikke preferansene, matchene, likes, meldingene og selfieverifiseringsmerket ditt (dersom du har det) gjenopprettes, selv om du oppretter en ny konto før det har gått 90 dager. Dette gjelder også for enkelte profilopplysninger, som etnisitet, religion og politisk ståsted.
Må jeg gå gjennom Face Check-prosessen på nytt?
Dette avsnittet gjelder kun dersom Face Check er påkrevd i området ditt, og du gjennomgikk Face Check-prosessen før du stengte kontoen din.
- Du trenger ikke å ta en ny Face Check dersom det har gått mindre enn 30 dager siden du slettet Hinge-kontoen din, og du brukte den samme innloggingen når du opprettet den nye kontoen. I så tilfelle bruker vi de lagrede verifiseringsdataene til å bekrefte Face Check-statusen og de nye profilbildene dine. Du får et nytt verifiseringsmerke dersom de lagrede ansiktsgeometridataene matcher ansiktet i de nye profilbildene dine.
- Du vil bli bedt om å gå gjennom en ny Face Check dersom det har gått mer enn 30 dager siden du slettet den gamle kontoen din. Dette skyldes at Hinge sletter alle verifiseringsdata 30 dager etter kontostenging.
Kan jeg gjenopprette abonnementet mitt?
Hvis du hadde et abonnement knyttet til den gamle kontoen din, kan du følge veiledningen i denne artikkelen fra hjelpesenteret vårt: Hvordan gjenoppretter jeg kjøpet mitt?
Dersom du har andre spørsmål rundt abonnementet ditt, kan du gjerne ta kontakt med kundestøtten vår!
Hvor finner jeg Hinges retningslinjer for lagring av data?
Når du stenger kontoen, vil ikke Hinge-profilen din vises til andre datere, og dataene dine slettes i tråd med bestemmelsene i personvernerklæringen vår. Vi tar vare på dataene dine i 90 dager av sikkerhetsmessige hensyn, samt for å gi deg muligheten til å gjenopprette enkelte deler av profilen dersom du oppretter en ny konto i dette tidsrommet.
Mesteparten av dataene dine slettes etter 90 dager. Du kan lese mer om dette i avsnitt 9 av personvernerklæringen vår.